Länkar

Här hittar du länkar till andra webbplatser och bloggar som vi tycker är intressanta.Resguider till grekiska öar

www.santorinigrekland.se

En guide till vulkanön som lämnar få oberörda. Dramatiska klippor och svarta stränder blandas med löjligt vackra byar och fantastiska solnedgångar.

www.zakynthosgrekland.se

En av de populäraste av de Joniska öarna. Inte så konstigt, då Zakynthos är en vacker ö med mycket att se och framförallt många vackra stränder.

www.rhodosgrekland.se

En slipad klassiker när det gäller öar som kan ta emot turister. Hit har svenskar och många andra åkt i åratal. Här finns allt från stora all inclusive hotell till mysiga små familjeägda hotell.

www.milosgrekland.se

Milos är en av de mindre kända öarna i Grekland, kanske för att den är lite svårare att ta sig till än vad många av de största turistöarna är. Väl framme på ön finns här dock mycket att upptäcka, många stränder att välja på och häftiga klippformationer att fota.

www.greklandsöar.se

Har du svårt att välja resmål i Grekland kanske den här översikten av de populäraste öarna kan hjälpa dig på traven.

www.argassi.se

En blogg om byn Argassi på Zakynthos. Här får du tips på stränder i närheten av Argassi, bra tavernor och mycket annat.

Resguider till andra platser

www.splitkroatien.se

Split är en stad som fungerar både som weekendresmål och som utgångspunkt för att utforska Kroatiens underbara skärgård. Här kan man på ett par timmar nå öar som Hvar, Brac och Vis.

www.mallorcaspanien.se

Mallorca är en ö som på senare år ar genomgått en riktig ansiktslyftning. Numera är Mallorca en riktigt vacker ö med mängder av saker att upptäcka och njuta av. Mallorca har gått från att vara en ö med billig öl och grisfester till att ta hållbarhet och ekologiska produkter på stort allvar.